Ενοικιάσεις Σκαλωσιών
Εργοστάσια Ενέργειας
Ικριώματα Πρόσοψης
Φωτογραφίες Ικριωμάτων
Ειδικές Κατασκευές Σκαλωσιών
Μέτρα Προστασίας
Πιστοποιητικά Ασφαλείας
Χρήσιμα Links

Newsletter
Δώστε email


Ιστορικό
 


Ο MAKHΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ίδρυσε την εταιρεία «ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ» το 1993 και κατάφερε πολύ σύντομα να εδραιώσει την εταιρία στο υψηλότερο βάθρο της τοποθέτησης Μεταλλικών Ικριωμάτων.
Στην πορεία της, η εταιρεία έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες ,όπως ΑΚΤΩΡ ,ΤΟΜΗ(Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος) , ΤΕΡΝΑ , SIEMENS , ΑΡΧΙΚΟΝ , ΤΕΧΝΙΓΚΟΝ , ΕΝΤΕΧΝΟΣ , και έχει αναλάβει μεγάλα έργα.
Σήμερα η εταιρία διαθέτει τα προϊόντα της για ενοικίαση και απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα , καλύπτοντας ανάγκες για τις πιο απλές και τις πιο σύνθετες κατασκευές.
Τόσο το τεχνικό προσωπικό ,όσο και οι Μηχανικοί της εταιρείας , φροντίζουν πάντα σε κάθε τοποθέτηση των ικριωμάτων να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο κατά την τοποθέτηση, όσο και κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης του έργου.

Παράλληλα, η εταιρεία «ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ» έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με τη Layher,την μεγαλύτερη Γερμανική Εταιρεία κατασκευής ικριωμάτων, τα οποία μάλιστα έχουν ήδη τοποθετηθεί σε αρκετά κτίρια τόσο στην Αθήνα, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Η υπεροχή των Γερμανικών ικριωμάτων, έγκειται στο γεγονός ότι έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με γνώμονα την ασφάλεια του προσωπικού που θα εργαστεί πάνω σε αυτά.
Όλα τα προϊόντα που διατίθενται από την Γερμανική Εταιρεία συνοδεύονται από πιστοποιητικά ποιότητας και είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου.